14.4 C
Segarcea Vale
joi, aprilie 18, 2024 16:42 PM

Bine ați venit pe site-ul Primăriei!

Fiți la curent cu cele mai noi proiectele în desfășurare în localitatea noastră!

Bine ați venit pe site-ul Primăriei!

Fiți la curent cu cele mai noi proiectele în desfășurare în localitatea noastră!

AcasăAnunțuri? Anunț important ❗️❗️❗️ ...

? Anunț important ❗️❗️❗️ Covid – 19

Având în vedere instaurarea stării de urgenta, pe teritoriul României, pentru a se preîntâmpina eventualele cazuri de coronavirus Covid – 19, invit cetățenii comunei Segarcea Vale, la calm, la păstrarea tuturor masurilor de prevenție, la simt civic și informarea autorităților.

În contextul evoluției epidemiei și a masurilor preventive la nivel național, începând cu data de 17.03.2020 și pana la data de 17.04.2020, cu posibilitatea prelungirii, se suspenda parțial activitatea cu publicul, la nivelul Primăriei Comunei Segarcea Vale, precum și accesul persoanelor care nu fac parte din aparatul primăriei.

Se va lucra cu publicul doar în compartimentul Stare Civilă, Taxe și Impozite. Accesul către compartimentul Stare Civila se va efectua prin intermediul unui angajat al primăriei, doar cate o persoana. Accesul către compartimentul Taxe și Impozite se va face la ghișeu prin curtea primăriei.

Cetățenii care au alte acte sau demersuri de transmis primăriei au la dispoziție adresa de mail a primăriei, respectiv contact@tra.artfire.ro, precum și telefon 0247358794.

De asemenea, având în vedere comunicatul de presa oficial primit de la APIA Teleorman, va comunicam ca s-a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plata începând cu data de 17.03.2020 pana la data de 06.04.2020.

În funcție de evoluția virusului se vor lua masurile ce se impun.

Va mulțumesc pentru înțelegere!

PRIMAR,

MANOLEA FLOREA

Populare